Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.48
Sałatka z makaronem, zielonym groszkiem, serem kozim i orzechami włoskimi, sos balsamiczny
Roszponka, Groszek zielony, Pieprz czarny, Sól, Makaron kolanko (Mąka z PSZENICY durum), Olej rzepakowy, ORZECHY WŁOSKIE, Ser kozi (MLEKO kozie, sól, stabilizator: chlorek wapnia, bakterie fermentacji mlekowej), Krem balsamiczny (zawiera DWUTLENEK SIARKI), Sok z cytryny świeżo wyciskany, Miód pszczeli
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 325 kJ/317 kcal |
Tłuszcz: 16,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,6 g |
Węglowodany: 32,8 g w tym cukry: 5,3 g |
Błonnik: 4,4 g |
Białko: 13,6 g |
Sól: 0,5 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- mleko
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.