Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.48 Star

Sałatka z makaronem, zielonym groszkiem, serem kozim i orzechami włoskimi, sos balsamiczny

Groszek zielony, Makaron kolanko (Mąka z PSZENICY durum), Ser kozi (MLEKO kozie, sól, stabilizator: chlorek wapnia, bakterie fermentacji mlekowej), Roszponka, ., Olej rzepakowy, ORZECHY WŁOSKIE, Miód pszczeli, Krem balsamiczny (zawiera DWUTLENEK SIARKI), Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sól, Pieprz czarny

Wartość odżywcza na porcję M

Wartość energetyczna:
1 342 kJ/321 kcal
Tłuszcz: 17,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,6 g
Węglowodany: 30,2 g
w tym cukry: 5,3 g
Błonnik: 3,4 g
Białko: 13,7 g
Sól: 0,5 g

Alergeny

  • dwutlenek siarki
  • gluten
  • mleko
  • orzechy

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: