Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.43
-
Dairy Free
Sałatka z makaronu soba, groszku cukrowego i mango, dressing azjatycki
ORZECHY NERKOWCA, Miód pszczeli, Ocet ryżowy (woda, ryż), Olej rzepakowy, Pasta z tamaryndowca, Przyprawa chińska 5 smaków (cynamon, kolendra, liść laurowy, anyż, ziele angielskie), Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Czosnek, Sól, Imbir różowy marynowany, Fasola edamame, Groszek cukrowy, Makaron gryczany soba (mąka PSZENNA, mąka gryczana, woda, sól), Mango, Marchew, Papryka czerwona
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 1 690 kJ/404 kcal |
Tłuszcz: 18,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,6 g |
Węglowodany: 45,7 g w tym cukry: 16,5 g |
Błonnik: 9,7 g |
Białko: 15,6 g |
Sól: 1,7 g |
Alergeny
- gluten
- orzechy
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.