Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.39
-
Dairy Free
Sałatka z marynowanym indykiem, bulgurem, dynią i granatem, sos z tahini
Roszponka, Dynia, Kasza bulgur (zawiera PSZENICĘ), Czosnek, Tymianek, Przyprawa gyros (zawiera GORCZYCĘ), Indyk, Granat, Woda mineralna niegazowana, Miód pszczeli, Sól, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Pieprz czarny, Pasta sezamowa (ziarno SEZAMU), Oliwa z oliwek, Olej rzepakowy, Ogórek zielony
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 815 kJ/195 kcal |
Tłuszcz: 5,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,9 g |
Węglowodany: 23,7 g w tym cukry: 5,7 g |
Błonnik: 2,7 g |
Białko: 14,3 g |
Sól: 0,1 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
- sezam
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.