Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.6
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Sałatka z marynowanym jackfruitem i awokado, dressing azjatycki, eko nachosy
Nachosy bezglutenowe ekologiczne (Mąka kukurydziana, olej rzepakowy, sól), Sól, Papryka czerwona, Jackfruit (Woda, szarpane zielone owoce drzewa bochenkowego, sól, kwas cytrynowy), Sok z cytryny, Sok pomarańczowy, Pasta miso (woda, SOJA, ryż, sól, alkohol z trzciny cukrowej), Oliwa z oliwek, Imbir różowy marynowany, Czosnek, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Przyprawa chińska 5 smaków (cynamon, kolendra, liść laurowy, anyż, ziele angielskie), Pasta z tamaryndowca, Olej rzepakowy, Ocet ryżowy (woda, ryż), Miód pszczeli, Awokado Hass, Szpinak baby
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 418 kJ/339 kcal |
Tłuszcz: 17,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,7 g |
Węglowodany: 42,3 g w tym cukry: 9,4 g |
Błonnik: 5,0 g |
Białko: 5,4 g |
Sól: 1,6 g |
Alergeny
- gluten
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.