Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.24 Star
  • Less Gluten

Sałatka z melonem, ogórkiem, fetą, czerwoną cebulą i pestkami dyni, sos miętowy

Roszponka, Ser typu feta (MLEKO, sól, regulator kwasowości: glukonolakton), Cebula czerwona, Dynia pestki, Melon, Ogórek zielony, Miód pszczeli, Oliwa z oliwek, Pieprz czarny, Sól, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Mięta

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
469 kJ/112 kcal
Tłuszcz: 7,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,7 g
Węglowodany: 8,6 g
w tym cukry: 7,0 g
Błonnik: 1,0 g
Białko: 2,7 g
Sól: 0,3 g

Alergeny

  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: