Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.24
-
Less Gluten
Sałatka z melonem, ogórkiem, fetą, czerwoną cebulą i pestkami dyni, sos miętowy
Roszponka, Ser typu feta (MLEKO, sól, regulator kwasowości: glukonolakton), Cebula czerwona, Dynia pestki, Melon, Ogórek zielony, Miód pszczeli, Oliwa z oliwek, Pieprz czarny, Sól, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Mięta
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 469 kJ/112 kcal |
Tłuszcz: 7,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,7 g |
Węglowodany: 8,6 g w tym cukry: 7,0 g |
Błonnik: 1,0 g |
Białko: 2,7 g |
Sól: 0,3 g |
Alergeny
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.