Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.24
-
Less Gluten
Sałatka z mixem ryżu, łososiem wędzonym, pomidorkami i oliwkami, sos jogurtowo-koperkowy
Łosoś wędzony na zimno (ŁOSOŚ atlantycki, sól), Rukola, Oliwki zielone (Oliwki, woda, sól, regulatory kwasowości: kwas mlekowy, kwas cytrynowy, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy), Ryż basmati, Sól, Ryż brązowy, Ryż czarny, Pomidorki daktylowe, JOGURT naturalny 2% tł., Pieprz czarny, Koperek
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 959 kJ/229 kcal |
Tłuszcz: 7,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,8 g |
Węglowodany: 28,0 g w tym cukry: 2,2 g |
Błonnik: 2,5 g |
Białko: 11,6 g |
Sól: 1,7 g |
Alergeny
- mleko
- ryby i produkty pochodne
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.