Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.22
-
Less Gluten
Sałatka z mozzarellą, ogórkiem, rzodkiewką i papryką, sos winegret
Rzodkiewka, Roszponka, Ogórek zielony, Papryka zielona, Ser mozzarella (MLEKO pasteryzowane, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, kultury bakterii kwasu mlekowego, podpuszczka), Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ), Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sól, Miód pszczeli
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 974 kJ/233 kcal |
Tłuszcz: 18,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,1 g |
Węglowodany: 9,2 g w tym cukry: 2,5 g |
Błonnik: 3,1 g |
Białko: 9,9 g |
Sól: 0,2 g |
Alergeny
- gorczyca
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.