Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.56
-
Less Gluten
Sałatka z mozzarellą, pesto bazyliowe
Ogórek zielony, Czosnek, Oliwa z oliwek, orzechy pinii, Pieprz czarny, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sól, Bazylia, Pomidorki daktylowe, Ser mozzarella (MLEKO pasteryzowane, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, kultury bakterii kwasu mlekowego, podpuszczka), Szpinak baby
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 964 kJ/230 kcal |
Tłuszcz: 15,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,7 g |
Węglowodany: 4,6 g w tym cukry: 1,4 g |
Błonnik: 1,2 g |
Białko: 11,4 g |
Sól: 0,5 g |
Alergeny
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.