Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.37
-
Less Gluten
Sałatka z mozzarellą, sos miodowo-musztardowy
Sałata mix, Cebula czerwona, Ogórek zielony, Papryka żółta, Pomidorki daktylowe, Ser mozzarella (MLEKO pasteryzowane, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, kultury bakterii kwasu mlekowego, podpuszczka), Miód pszczeli, Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ), Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sól
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 982 kJ/235 kcal |
Tłuszcz: 16,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,9 g |
Węglowodany: 10,1 g w tym cukry: 1,3 g |
Błonnik: 2,0 g |
Białko: 12,7 g |
Sól: 0,5 g |
Alergeny
- gorczyca
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.