Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.3
-
Less Gluten
Sałatka z mozzarellą, suszonymi pomidorami, kaparami i rukolą
Kapary w zalewie (Kapary, woda, sól, ocet winny), Ogórek zielony, Pomidorki daktylowe, Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), Rukola, Ser mozzarella (MLEKO pasteryzowane, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, kultury bakterii kwasu mlekowego, podpuszczka), Nasiona słonecznika, Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ), Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sól, Miód pszczeli
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 1 002 kJ/240 kcal |
Tłuszcz: 22,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,4 g |
Węglowodany: 7,3 g w tym cukry: 1,8 g |
Błonnik: 2,1 g |
Białko: 11,6 g |
Sól: 1,1 g |
Alergeny
- gorczyca
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.