Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.31
-
Less Gluten
-
Less Carb
Sałatka z niebieskim serem pleśniowym i boczkiem, sos winegret
Boczek wędzony (zawiera SOJĘ), Cebula czerwona, Ogórek zielony, Pomidorki daktylowe, Sałata rzymska mini, Ser pleśniowy Lazur (MLEKO pełne pasteryzowane, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka mikrobiologiczna, bakterie fermentacji mlekowej, szlachetna pleśń Penicillium roqueforti), Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ), Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sól, Miód pszczeli
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 1 269 kJ/303 kcal |
Tłuszcz: 26,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 7,3 g |
Węglowodany: 8,9 g w tym cukry: 2,0 g |
Błonnik: 2,3 g |
Białko: 9,0 g |
Sól: 1,4 g |
Alergeny
- gorczyca
- mleko
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.