Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.44
-
Dairy Free
-
Vegan
Sałatka z orecchiette, wegańskim parmezanem, cukinią, ciemnymi winogronami i orzechami laskowymi, sos balsamiczny
Cukinia, Pieprz czarny, Sól, Makaron orecchiette (Semolina z PSZENICY durum, woda), Olej rzepakowy, ORZECHY LASKOWE, Pomidorki daktylowe, Rukola, Krem balsamiczny (zawiera DWUTLENEK SIARKI), Oliwa z oliwek, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Syrop daktylowy (daktyle suszone, woda), Wegańska alternatywa parmezanu (Woda, skrobia, skrobia modyfikowana, olej kokosowy, sól morska, białko ryżowe, aromaty, ekstrakt z oliwek, barwnik: B-karoten, witamina B12), Winogrona ciemne
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 260 kJ/301 kcal |
Tłuszcz: 13,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,1 g |
Węglowodany: 38,3 g w tym cukry: 10,4 g |
Błonnik: 3,6 g |
Białko: 6,6 g |
Sól: 0,5 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.