Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.03
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Sałatka z pak choi, marchewką, ogórkiem i papryką z dressingiem mango
Marchew, SEZAM biały, Kapusta pak choi, Ogórek zielony, Papryka czerwona, Pulpa mango (Pulpa z mango, woda, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Olej sezamowy (olej SOJOWY, olej SEZAMOWY), Papryczka chili, Czosnek, Olej rzepakowy, Sól, Imbir różowy marynowany, Sok z limonki świeżo wyciskany
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 759 kJ/181 kcal |
Tłuszcz: 9,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,3 g |
Węglowodany: 23,9 g w tym cukry: 12,8 g |
Błonnik: 5,2 g |
Białko: 3,7 g |
Sól: 1,1 g |
Alergeny
- sezam
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.