Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.03 Star
  • Dairy Free
  • Less Gluten

Sałatka z pak choi, marchewką, ogórkiem i papryką z dressingiem mango

Papryka czerwona, Ogórek zielony, Marchew, Pulpa mango (Pulpa z mango, woda, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Kapusta pak choi, Sok z limonki świeżo wyciskany, Olej sezamowy (olej SOJOWY, olej SEZAMOWY), SEZAM biały, Czosnek, Imbir różowy marynowany, Papryczka chili, Olej rzepakowy, Sól

Wartość odżywcza na porcję L

Wartość energetyczna:
759 kJ/181 kcal
Tłuszcz: 9,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,3 g
Węglowodany: 23,9 g
w tym cukry: 12,8 g
Błonnik: 5,2 g
Białko: 3,7 g
Sól: 1,1 g

Alergeny

  • sezam
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: