Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.29
Sałatka z pęczakiem, ogórkiem, rzodkiewką i bobem, majonez koperkowy
Roszponka, Bób, Kasza JĘCZMIENNA pęczak, Sól, JOGURT naturalny 2% tł., Majonez (Olej rzepakowy rafinowany, musztarda (woda, ocet, GORCZYCA, cukier, sól, przyprawy), woda, żółtka JAJ kurzych), Pieprz czarny, Ser Parmezan (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka, bakterie fermentacji mlekowej, substancja konserwująca: lizozym (z białka JAJA)), Koperek, Ogórek zielony, Rzodkiewka
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 1 729 kJ/413 kcal |
Tłuszcz: 23,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,7 g |
Węglowodany: 39,2 g w tym cukry: 3,0 g |
Błonnik: 10,8 g |
Białko: 13,8 g |
Sól: 0,6 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.