Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.49
Sałatka z pieczarkami, jajami i żółtym serem, chleb razowy
Roszponka, Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), JOGURT naturalny 2% tł., Majonez (Olej rzepakowy rafinowany, musztarda (woda, ocet, GORCZYCA, cukier, sól, przyprawy), woda, żółtka JAJ kurzych), Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Pieprz czarny, Sól, JAJA kurze, Olej rzepakowy, Pieczarki, Ser Gouda (MLEKO pasteryzowane, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii fermentacji mlekowej, podpuszczka, barwnik: karoteny, skrobia ziemniaczana), Szczypiorek
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 876 kJ/209 kcal |
Tłuszcz: 11,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,8 g |
Węglowodany: 19,8 g w tym cukry: 1,6 g |
Błonnik: 3,0 g |
Białko: 9,4 g |
Sól: 1,0 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.