Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.15
-
Less Gluten
Sałatka z pieczoną dynią, serem bursztyn i konfiturą z rokitnika
Konfitura pomarańczowa (Zagęszczone soki owocowe (winogronowy, daktylowy), pomarańcze, imbir, substancja żelująca: pektyny, sok cytrynowy), Roszponka, Dynia, ORZECHY PEKAN, Ser długodojrzewający Bursztyn (MLEKO pasteryzowane, sól, bakterie fermentacji mlekowej, stabilizator - chlorek wapnia, barwnik - annato)
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 832 kJ/199 kcal |
Tłuszcz: 11,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,9 g |
Węglowodany: 23,3 g w tym cukry: 15,8 g |
Błonnik: 1,6 g |
Białko: 9,0 g |
Sól: 0,4 g |
Alergeny
- mleko
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.