Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.15 Star
  • Less Gluten

Sałatka z pieczoną dynią, serem bursztyn i konfiturą z rokitnika

Dynia, Ser długodojrzewający Bursztyn (MLEKO pasteryzowane, sól, bakterie fermentacji mlekowej, stabilizator - chlorek wapnia, barwnik - annato), Konfitura pomarańczowa (Zagęszczone soki owocowe (winogronowy, daktylowy), pomarańcze, imbir, substancja żelująca: pektyny, sok cytrynowy), Roszponka, ORZECHY PEKAN

Wartość odżywcza na porcję L

Wartość energetyczna:
832 kJ/199 kcal
Tłuszcz: 11,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,9 g
Węglowodany: 23,3 g
w tym cukry: 15,8 g
Błonnik: 1,6 g
Białko: 9,0 g
Sól: 0,4 g

Alergeny

  • mleko
  • orzechy

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to:
HH15