Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.79 Star
  • Dairy Free
  • Less Gluten

XXX_Sałatka z pieczoną dynią, szpinakiem i orzechami włoskimi, sos balsamiczny

Dynia, Szpinak baby, Miód pszczeli, Olej rzepakowy, ORZECHY WŁOSKIE, Krem balsamiczny (zawiera DWUTLENEK SIARKI), Rozmaryn, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Czosnek, Sól, Papryka ostra, Papryka słodka, Pieprz czarny

Wartość odżywcza na porcję M

Wartość energetyczna:
645 kJ/154 kcal
Tłuszcz: 9,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,9 g
Węglowodany: 17,1 g
w tym cukry: 11,0 g
Błonnik: 1,4 g
Białko: 2,4 g
Sól: 0,1 g

Alergeny

  • dwutlenek siarki
  • orzechy

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: