Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.79
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Sałatka z pieczoną dynią, szpinakiem i orzechami włoskimi, sos balsamiczny
Szpinak baby, Dynia, Miód pszczeli, Olej rzepakowy, Papryka ostra, Papryka słodka, Pieprz czarny, Rozmaryn, Sól, Czosnek, ORZECHY WŁOSKIE, Krem balsamiczny (zawiera DWUTLENEK SIARKI), Sok z cytryny świeżo wyciskany
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 645 kJ/154 kcal |
Tłuszcz: 9,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,9 g |
Węglowodany: 17,1 g w tym cukry: 11,0 g |
Błonnik: 1,4 g |
Białko: 2,4 g |
Sól: 0,1 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.