Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.2
-
Less Gluten
Sałatka z pieczoną marchewką i fetą, sos miodowo-balsamiczny
Ser typu feta (MLEKO, sól, regulator kwasowości: glukonolakton), Sałata mix, Marchew, Sól, Ogórek zielony, Krem balsamiczny (zawiera DWUTLENEK SIARKI), Olej rzepakowy, Miód pszczeli
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 817 kJ/195 kcal |
Tłuszcz: 10,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,5 g |
Węglowodany: 21,5 g w tym cukry: 13,8 g |
Błonnik: 4,7 g |
Białko: 7,1 g |
Sól: 1,4 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.