Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.44 Star
  • Less Gluten
  • Dairy Free
  • Vegan

Sałatka z pieczoną fasolą, awokado, winogronami i orzechami włoskimi, sos winegret

winogrona 28%, awokado 24% (awokado, sok z cytryny), fasola pinto 24%, sos winegret 14% (oliwa z oliwek (Oliwa z oliwek, olej słonecznikowy), sok z cytryny, musztarda francuska (woda, GORCZYCA biała, GORCZYCA czarna, ocet spirytusowy, ocet jabłkowy, sól, cukier, stabilizator (guma ksantanowa, guma guar), przyprawy, barwnik (kurkumina)), syrop klonowy, sól, pieprz czarny), roszponka 7%, ORZECHY WŁOSKIE 3%

Wartość odżywcza na porcję L

Wartość energetyczna:
1 195 kJ/286 kcal
Tłuszcz: 22,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,9 g
Węglowodany: 19,3 g
w tym cukry: 8,0 g
Błonnik: 3,9 g
Białko: 4,4 g
Sól: 0,6 g

Alergeny

  • gorczyca
  • orzechy

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: