Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.44 Star
  • Dairy Free
  • Less Gluten
  • Vegan

Sałatka z pieczoną fasolą, awokado, winogronami i orzechami włoskimi, sos winegret

Winogrona ciemne, Fasola Pinto, Awokado, Oliwa z oliwek (Oliwa z oliwek, olej słonecznikowy), Roszponka, ORZECHY WŁOSKIE, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Musztarda francuska (woda, GORCZYCA biała, GORCZYCA czarna, ocet spirytusowy, ocet jabłkowy, sól, cukier, stabilizator (guma ksantanowa, guma guar), przyprawy, barwnik (kurkumina)), Syrop klonowy, Sok z cytryny, Pieprz czarny, Sól, Olej rzepakowy, .

Wartość odżywcza na porcję L

Wartość energetyczna:
1 267 kJ/303 kcal
Tłuszcz: 22,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,1 g
Węglowodany: 22,0 g
w tym cukry: 9,0 g
Błonnik: 4,3 g
Białko: 4,8 g
Sól: 0,9 g

Alergeny

  • gorczyca
  • orzechy

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: