Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.34
-
Less Gluten
Sałatka z pieczonych buraków, ricotty i granatu z orzechami pekan, sos winegret
Ser ricotta (serwatka z MLEKA krowiego, ŚMIETANKA, sól), Granat, Burak, Cukier, Czosnek, Ocet balsamiczny (ocet winny, koncentrat moszczu winogronowego, barwnik: karmel amoniakalno-siarczynowy), Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Sól, Tymianek, ORZECHY PEKAN, Rukola, Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ), Sok z cytryny świeżo wyciskany, Miód pszczeli
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 805 kJ/192 kcal |
Tłuszcz: 16,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,3 g |
Węglowodany: 8,2 g w tym cukry: 4,6 g |
Błonnik: 1,7 g |
Białko: 4,9 g |
Sól: 0,3 g |
Alergeny
- gorczyca
- mleko
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.