Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.09
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Sałatka z pieczonych marchewek i soczewicy, sos pomarańczowo-imbirowy
Daktyle suszone (zawierają DWUTLENEK SIARKI), Marchew, Miód pszczeli, Olej rzepakowy, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Natka pietruszki, ORZECHY NERKOWCA, Roszponka, Soczewica zielona, Imbir, Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Oliwa z oliwek, Sok pomarańczowy, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Syrop klonowy, Pomarańcza
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 2 075 kJ/496 kcal |
Tłuszcz: 23,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,3 g |
Węglowodany: 64,4 g w tym cukry: 27,2 g |
Błonnik: 12,3 g |
Białko: 15,5 g |
Sól: 0,7 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- gorczyca
- orzechy
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.