Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.45
-
Less Gluten
Sałatka z pieczonym batatem, serem greckim, pomidorkami daktylowymi, sałatą rzymską i orzechami, sos sezamowy
Ser typu feta (MLEKO, sól, regulator kwasowości: glukonolakton), Batat, Pieprz czarny, Sól, Czosnek, Olej rzepakowy, ORZECHY NERKOWCA, Pomidorki daktylowe, Sałata rzymska mini, Miód pszczeli, Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Pasta sezamowa (ziarno SEZAMU), Woda mineralna niegazowana, Sok z cytryny świeżo wyciskany
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 1 981 kJ/473 kcal |
Tłuszcz: 27,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,5 g |
Węglowodany: 45,8 g w tym cukry: 14,7 g |
Błonnik: 7,0 g |
Białko: 14,1 g |
Sól: 1,7 g |
Alergeny
- gorczyca
- mleko
- orzechy
- sezam
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.