Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.46 Star
  • Less Gluten

Sałatka z pieczonym batatem, serem greckim, pomidorkami daktylowymi, sałatą rzymską i orzechami, sos sezamowy

Batat, Pomidorki daktylowe, Ser typu feta (MLEKO pasteryzowane, sól, regulator kwasowości: glukonolakton), Sałata rzymska, ORZECHY NERKOWCA, Olej rzepakowy, Woda mineralna niegazowana, Pasta sezamowa (ziarno SEZAMU), Miód pszczeli, Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Sok z cytryny, Czosnek, Sól, Pieprz czarny, .

Wartość odżywcza na porcję XL

Wartość energetyczna:
1 981 kJ/473 kcal
Tłuszcz: 27,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,5 g
Węglowodany: 45,8 g
w tym cukry: 15,4 g
Błonnik: 7,0 g
Białko: 14,1 g
Sól: 1,7 g

Alergeny

  • gorczyca
  • mleko
  • orzechy
  • sezam

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: