Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.01
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Sałatka z pieczonym burakiem, mandarynkami i rukolą, sos winegret
Rukola, Burak, Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Sól, Mandarynka, Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ), Sok z cytryny świeżo wyciskany, Miód pszczeli
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 471 kJ/113 kcal |
Tłuszcz: 7,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g |
Węglowodany: 10,3 g w tym cukry: 7,4 g |
Błonnik: 2,3 g |
Białko: 1,6 g |
Sól: 0,2 g |
Alergeny
- gorczyca
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.