Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.68
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Sałatka z pieczonym kalafiorem, ciecierzycą i granatem, sos sezamowy
Sałata mix, Granat, Cynamon, Olej rzepakowy, Ciecierzyca, Mięta, Kmin rzymski, Papryka wędzona, Pieprz czarny, Sól, Kalafior, Miód pszczeli, Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Pasta sezamowa (ziarno SEZAMU), Woda mineralna niegazowana, Sok z cytryny świeżo wyciskany
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 889 kJ/212 kcal |
Tłuszcz: 14,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,2 g |
Węglowodany: 15,3 g w tym cukry: 5,8 g |
Błonnik: 5,5 g |
Białko: 6,2 g |
Sól: 0,3 g |
Alergeny
- gorczyca
- sezam
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.