Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.2
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Sałatka z pieczonymi batatami, ciecierzycą, pomarańczą i mizuną, sos sezamowy
Mizuna, Batat, Pieprz czarny, Sól, Czosnek, Olej rzepakowy, Ciecierzyca, Pomarańcza, Miód pszczeli, Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Pasta sezamowa (ziarno SEZAMU), Woda mineralna niegazowana, Sok z cytryny świeżo wyciskany
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 111 kJ/265 kcal |
Tłuszcz: 8,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8 g |
Węglowodany: 44,0 g w tym cukry: 12,2 g |
Błonnik: 8,7 g |
Białko: 8,7 g |
Sól: 0,4 g |
Alergeny
- gorczyca
- sezam
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.