Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.33
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Sałatka z pieczonymi buraczkami i awokado, sos winegret
Sok z cytryny świeżo wyciskany, Awokado Hass, Burak, Cukier, Czosnek, Ocet balsamiczny (ocet winny, koncentrat moszczu winogronowego, barwnik: karmel amoniakalno-siarczynowy), Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Sól, Tymianek, Sałata mix, Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ), Miód pszczeli, Szczypiorek
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 460 kJ/110 kcal |
Tłuszcz: 9,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8 g |
Węglowodany: 5,0 g w tym cukry: 3,3 g |
Błonnik: 1,2 g |
Białko: 1,0 g |
Sól: 0,2 g |
Alergeny
- gorczyca
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.