Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.25
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Vegan
Sałatka z pieczonymi warzywami i prażonymi orzechami włoskimi, sos balsamiczny
Brokuł, Olej rzepakowy, Papryka czerwona, Papryka żółta, Pieprz czarny, Sól, ORZECHY WŁOSKIE, Roszponka, Krem balsamiczny (zawiera DWUTLENEK SIARKI), Oliwa z oliwek, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Syrop daktylowy (daktyle suszone, woda)
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 521 kJ/125 kcal |
Tłuszcz: 6,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,7 g |
Węglowodany: 15,6 g w tym cukry: 8,3 g |
Błonnik: 4,3 g |
Białko: 4,6 g |
Sól: 0,2 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.