Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.41
-
Dairy Free
-
Vegan
Sałatka z pikantnymi stripsami wegańskiego kurczaka, granatem i roszponką, dressing z tahini, chrupki chlebek żytni
Roszponka, Granat, chrupki chlebek żytni (Mąka ŻYTNIA pełnoziarnista, zakwas ŻYTNI 25%, sól, drożdże), Pomidorki daktylowe, Roślinny odpowiednik pikantnych stripsów (Biała fasola, białko PSZENNE, płatki drożdżowe, olej rzepakowy, ocet winny, dym wędzarniczy w płynie, przyprawy, panierka [woda, mąka PSZENNA, przyprawy (zawiera GORCZYCĘ), sól]), Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Oliwa z oliwek, Pasta sezamowa (ziarno SEZAMU), Pieprz czarny, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sól, Syrop klonowy, Woda mineralna niegazowana
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 888 kJ/212 kcal |
Tłuszcz: 10,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,3 g |
Węglowodany: 19,9 g w tym cukry: 3,2 g |
Błonnik: 4,9 g |
Białko: 8,3 g |
Sól: 0,8 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
- sezam
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.