Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.45
-
Less Gluten
-
Less Carb
Sałatka z plastrami indyka, serem wędzonym i pieczonym burakiem, sos balsamiczny
Burak, Sałata mix, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Krem balsamiczny (zawiera DWUTLENEK SIARKI), Ser wędzony (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii), Indyk, Tymianek, Pieprz czarny, Sól, Papryka słodka, Olej rzepakowy, Kolendra, Kmin rzymski, Imbir, Cukier, Miód pszczeli
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 1 575 kJ/376 kcal |
Tłuszcz: 22,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 7,7 g |
Węglowodany: 11,2 g w tym cukry: 9,4 g |
Błonnik: 2,0 g |
Białko: 38,2 g |
Sól: 1,6 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.