Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.48 Star
  • Less Gluten
  • Less Carb

Sałatka z plastrami indyka, serem wędzonym i pieczonym burakiem, sos balsamiczny

Indyk, Burak, Ser wędzony (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii), Olej rzepakowy, Sałata mix, ., Miód pszczeli, Krem balsamiczny (zawiera DWUTLENEK SIARKI), Woda, Sól, Papryka słodka, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Cukier, Imbir, Kolendra, Tymianek, Pieprz czarny, Kmin rzymski

Wartość odżywcza na porcję L

Wartość energetyczna:
1 567 kJ/374 kcal
Tłuszcz: 22,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 7,7 g
Węglowodany: 11,2 g
w tym cukry: 9,5 g
Błonnik: 2,1 g
Białko: 37,7 g
Sól: 1,6 g

Alergeny

  • dwutlenek siarki
  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: