Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.47
-
Less Gluten
Sałatka z plastrami polędwicy wołowej, ser camembert, rukola, sos żurawinowy z chrzanem
Kiełki lucerny, Rukola, Ser camembert (MLEKO krowie pasteryzowane, ŚMIETANA, sól, kultury starterowe, podpuszczka mikrobiologiczna), Chrzan, Dżem żurawinowy, Czosnek, Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ), Olej rzepakowy, Papryka słodka, Pieprz czarny, Sól, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Sos worcestershire (zawiera SELER), Tymianek, Polędwica wołowa
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 361 kJ/325 kcal |
Tłuszcz: 21,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,9 g |
Węglowodany: 10,2 g w tym cukry: 5,5 g |
Błonnik: 0,8 g |
Białko: 25,2 g |
Sól: 1,2 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- gorczyca
- mleko
- seler
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.