Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.28
-
Less Gluten
-
Less Carb
Sałatka z polędwiczką wieprzową, fetą i kaszą jaglaną, sos winegret
Ser typu feta (MLEKO pasteryzowane, sól, regulator kwasowości: glukonolakton), Oliwki czarne (Woda, oliwki czarne, sól), Cebula czerwona, Kasza jaglana, Sól, Ogórek zielony, Pomidorki daktylowe, Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ), Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Miód pszczeli, Papryka słodka, Przyprawa gyros (zawiera GORCZYCĘ), Wieprzowina, polędwica, Czosnek
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 2 390 kJ/571 kcal |
Tłuszcz: 25,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 7,0 g |
Węglowodany: 30,8 g w tym cukry: 4,5 g |
Błonnik: 2,6 g |
Białko: 52,8 g |
Sól: 2,0 g |
Alergeny
- gorczyca
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.