Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.45
-
Dairy Free
Sałatka z polędwiczką wieprzową, makaronem orzo, oliwkami i suszonymi pomidorami, sos balsamiczny
Roszponka, Makaron orzo (mąka PSZENNA, woda), Olej rzepakowy, Sól, Oliwki czarne (Woda, oliwki czarne, sól, stabilizator: glukonian żelazawy), Pomidorki daktylowe, Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), Krem balsamiczny (zawiera DWUTLENEK SIARKI), Sok z cytryny świeżo wyciskany, Miód pszczeli, Papryka słodka, Pieprz czarny, Przyprawa gyros (zawiera GORCZYCĘ), Wieprzowina, polędwica, Czosnek
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 861 kJ/206 kcal |
Tłuszcz: 12,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,6 g |
Węglowodany: 14,5 g w tym cukry: 3,7 g |
Błonnik: 2,1 g |
Białko: 15,2 g |
Sól: 0,6 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- gorczyca
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.