Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.46 Star
  • Dairy Free

Sałatka z polędwiczką wieprzową, makaronem orzo, oliwkami i suszonymi pomidorami, sos balsamiczny

Wieprzowina, polędwica, Pomidorki daktylowe, Roszponka, Makaron orzo (mąka PSZENNA, woda), Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), Oliwki czarne (Woda, oliwki czarne, sól, stabilizator: glukonian żelazawy), ., Olej rzepakowy, Miód pszczeli, Krem balsamiczny (zawiera DWUTLENEK SIARKI), Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sól, Czosnek, Przyprawa gyros (zawiera GORCZYCĘ), Papryka słodka, Pieprz czarny

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
862 kJ/206 kcal
Tłuszcz: 12,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,6 g
Węglowodany: 14,5 g
w tym cukry: 4,0 g
Błonnik: 2,1 g
Białko: 15,2 g
Sól: 0,6 g

Alergeny

  • dwutlenek siarki
  • gluten
  • gorczyca

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: