Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.33
-
Dairy Free
Sałatka z polędwiczką wieprzową, oliwkami i razowymi grzankami, sos musztardowy
Sałata mix, Oliwki czarne (Woda, oliwki czarne, sól), Przyprawa gyros (zawiera GORCZYCĘ), Papryka słodka, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ), Miód pszczeli, Pomidorki daktylowe, Oliwki zielone (Oliwki, woda, sól, regulatory kwasowości: kwas mlekowy, kwas cytrynowy, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy), Ogórek zielony, Cebula czerwona, Olej rzepakowy, Czosnek, Tymianek, Sól, Pieprz czarny, Chleb razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Dynia pestki, Wieprzowina, polędwica
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 1 991 kJ/476 kcal |
Tłuszcz: 22,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,1 g |
Węglowodany: 35,5 g w tym cukry: 2,7 g |
Błonnik: 7,5 g |
Białko: 30,9 g |
Sól: 1,7 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.