Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.31
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Sałatka z polędwiczką wieprzową, ryżem basmati i pomidorkami, pesto bazyliowe
Sałata mix, Czosnek, Oliwa z oliwek, orzechy pinii, Pieprz czarny, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sól, Bazylia, Pomidorki daktylowe, Ryż basmati, Przyprawa gyros (zawiera GORCZYCĘ), Wieprzowina, polędwica, Olej rzepakowy
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 942 kJ/225 kcal |
Tłuszcz: 8,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,7 g |
Węglowodany: 22,0 g w tym cukry: 0,3 g |
Błonnik: 1,2 g |
Białko: 15,8 g |
Sól: 0,3 g |
Alergeny
- gorczyca
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.