Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.27
-
Less Gluten
Sałatka z prosciutto crudo, groszkiem cukrowym i pomidorkami koktajlowymi, sos balsamiczny, paluszki ziołowe z polenty
Roszponka, Groszek cukrowy, Paluszki z polenty ziołowe, Pomidorki daktylowe, Prosciutto crudo, Sałata rzymska mini, Krem balsamiczny (zawiera DWUTLENEK SIARKI), Olej rzepakowy, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sól, Miód pszczeli
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 1 793 kJ/429 kcal |
Tłuszcz: 13,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,7 g |
Węglowodany: 59,7 g w tym cukry: 7,0 g |
Błonnik: 6,9 g |
Białko: 17,5 g |
Sól: 0,1 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.