Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.61
Sałatka z prossciuto di parma, mini mozzarellą, rukolą, pomidorkami, oliwa aromatyzowana rozmarynem, paluchy drożdżowe
Oliwa z oliwek aromatyzowana rozmarynem (oliwa z oliwek najwyższej jakości z pierwszego tłoczenia, rozmaryn, naturalny aromat rozmarynu), Ciasto drożdżowe (Mąka PSZENNA, woda, JAJA, oleje roślinne (olej rzepakowy, olej rzepakowy w pełni uwodorniony, olej kokosowy), drożdże, cukier, sól), Oliwa z oliwek, Zioła prowansalskie (oregano, bazylia, tymianek, cząber, estragon, rozmaryn), Czosnek, Olej rzepakowy, Sól, Pomidorki daktylowe, Rukola, Ser mozzarella (MLEKO pasteryzowane, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, kultury bakterii kwasu mlekowego, podpuszczka), Szynka parmeńska (Wieprzowina, sól, substancja konserwująca: azotan potasu)
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 2 101 kJ/502 kcal |
Tłuszcz: 28,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,6 g |
Węglowodany: 34,3 g w tym cukry: 2,8 g |
Błonnik: 1,3 g |
Białko: 23,8 g |
Sól: 2,9 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.