Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.28 Star
  • Dairy Free
  • Less Gluten
  • Less Carb

Sałatka z pstrągiem wędzonym, zielonymi oliwkami i czerwoną cebulą, sos winegret

Sałata mix, Cebula czerwona, Oliwki zielone (Oliwki, woda, sól, regulator kwasowości: kwas mlekowy, kwas cytrynowy; przeciwutleniacz: kwas askorbinowy), Oliwki zielone (Oliwki, woda, sól, regulatory kwasowości: kwas mlekowy, kwas cytrynowy, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy), Pstrąg wędzony na gorąco (filet z PSTRĄGA wędzonego, sól), Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ), Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sól, Miód pszczeli

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
482 kJ/115 kcal
Tłuszcz: 9,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8 g
Węglowodany: 2,2 g
w tym cukry: 0,9 g
Błonnik: 0,7 g
Białko: 4,8 g
Sól: 0,5 g

Alergeny

  • gorczyca
  • ryby i produkty pochodne

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: