Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.28
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Less Carb
Sałatka z pstrągiem wędzonym, zielonymi oliwkami i czerwoną cebulą, sos winegret
Sałata mix, Cebula czerwona, Oliwki zielone (Oliwki, woda, sól, regulator kwasowości: kwas mlekowy, kwas cytrynowy; przeciwutleniacz: kwas askorbinowy), Oliwki zielone (Oliwki, woda, sól, regulatory kwasowości: kwas mlekowy, kwas cytrynowy, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy), Pstrąg wędzony na gorąco (filet z PSTRĄGA wędzonego, sól), Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ), Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sól, Miód pszczeli
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 482 kJ/115 kcal |
Tłuszcz: 9,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8 g |
Węglowodany: 2,2 g w tym cukry: 0,9 g |
Błonnik: 0,7 g |
Białko: 4,8 g |
Sól: 0,5 g |
Alergeny
- gorczyca
- ryby i produkty pochodne
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.