Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.39
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Sałatka z quinoa, batatem, granatem i wędzonym łososiem, winegret z octem balsamicznym
Batat, Pieprz czarny, Sól, Czosnek, Olej rzepakowy, Granat, Komosa ryżowa, Łosoś wędzony na zimno (ŁOSOŚ atlantycki, sól), Ogórek zielony, Krem balsamiczny (zawiera DWUTLENEK SIARKI), Miód pszczeli, Szpinak baby
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 1 744 kJ/417 kcal |
Tłuszcz: 16,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,1 g |
Węglowodany: 47,5 g w tym cukry: 10,8 g |
Błonnik: 6,1 g |
Białko: 16,3 g |
Sól: 2,4 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- ryby i produkty pochodne
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.