Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.21 Star
  • Less Gluten
  • Less Carb

XXX_Sałatka z quinoa, jajkiem i fetą, sos jogurtowo-ziołowy

Pomidorki daktylowe, Ogórek zielony, JAJA kurze, Rzodkiewka, JOGURT naturalny 2% tł., Ser typu feta (MLEKO pasteryzowane, sól, regulator kwasowości: glukonolakton), Roszponka, Komosa ryżowa, Szczypiorek, Dynia pestki, Sól, Bazylia, Kolendra, Natka pietruszki, Czosnek, Cukier, Olej rzepakowy, Pieprz czarny, .

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
468 kJ/112 kcal
Tłuszcz: 5,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,9 g
Węglowodany: 9,4 g
w tym cukry: 2,0 g
Błonnik: 1,9 g
Białko: 6,6 g
Sól: 0,4 g

Alergeny

  • jaja
  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: