Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.44
-
Dairy Free
-
Vegan
ITA_Sałatka z ravioli z tłuczonym groszkiem, cukinią, sałatą rzymską, suszonymi pomidorami i orzechami pinii, sos balsamiczny
Cukinia, Pieprz czarny, Sól, orzechy pinii, Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), Olej rzepakowy, Ravioli z tłuczonym groszkiem (groszek zielony (47%), semolina orkiszowa z PSZENICY, woda, ziemniaki, sól, płatki ziemniaczane, przyprawy), Sałata rzymska mini, Krem balsamiczny (zawiera DWUTLENEK SIARKI), Oliwa z oliwek, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Syrop daktylowy (daktyle suszone, woda)
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 008 kJ/241 kcal |
Tłuszcz: 15,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,9 g |
Węglowodany: 21,6 g w tym cukry: 7,0 g |
Błonnik: 1,5 g |
Białko: 8,0 g |
Sól: 3,5 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.