Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.39
-
Dairy Free
Sałatka z razowym penne, pieczonymi pomidorkami i dressingiem z pieczonego czosnku
Mix kiełki, Miód pszczeli, Musztarda dijon (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Ocet winny biały (ocet winny, przeciwutleniacz: DWUTLENEK SIARKI), Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Sól, Czosnek, Makaron pełnoziarnisty (Mąka makaronowa PSZENNA pełnoziarnista), Pomidorki cherry, Rukola
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 661 kJ/158 kcal |
Tłuszcz: 5,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g |
Węglowodany: 22,0 g w tym cukry: 4,0 g |
Błonnik: 3,0 g |
Białko: 5,5 g |
Sól: 0,3 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- gorczyca
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.