Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.6
-
Less Gluten
Sałatka z rukolą, szynką bresaola, serem grana padano, pomidorki koktajlowe, sos winegret
Szynka włoska bresaola, Rukola, Pomidorki daktylowe, Ser grana padano (MLEKO, sól, podpuszczka, konserwant: lizozym z JAJKA), Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ), Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sól, Miód pszczeli
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 2 223 kJ/531 kcal |
Tłuszcz: 38,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 12,0 g |
Węglowodany: 5,5 g w tym cukry: 2,2 g |
Błonnik: 1,3 g |
Białko: 43,5 g |
Sól: 3,8 g |
Alergeny
- gorczyca
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.