Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.33
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Sałatka z ryżem basmati, kurczakiem, szparagami i groszkiem cukrowym, azjatycki dressing z chili
SEZAM biały, Papryka słodka, Papryka czerwona, Groszek cukrowy, Szczypiorek, Ryż basmati, Tymianek, Sól, Pieprz czarny, Olej rzepakowy, Miód pszczeli, Kurczak (pierś), Kolendra, Kmin rzymski, Imbir, Cukier, Kapusta pak choi, Papryczka chili, Sos sojowy tamari (woda, ziarno SOI, sól, ocet spirytusowy), Sok z limonki świeżo wyciskany, Szparagi
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 844 kJ/202 kcal |
Tłuszcz: 2,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g |
Węglowodany: 24,0 g w tym cukry: 5,2 g |
Błonnik: 2,8 g |
Białko: 20,5 g |
Sól: 1,0 g |
Alergeny
- sezam
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.