Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.51
Sałatka z serem camembert, burakiem, rukolą i orzechami włoskimi, keto sos balsamiczny
Burak, Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Sól, Dynia pestki, Ogórek zielony, ORZECHY WŁOSKIE, Pomidorki daktylowe, Rukola, Ser camembert (MLEKO krowie pasteryzowane, ŚMIETANA, sól, kultury starterowe, podpuszczka mikrobiologiczna), Keto syrop klonowy (woda, guma celulozowa, guma ksantanowa, aromaty, sól, kwas mlekowy, barwnik: karmel, sukraloza, sorbinian potasu, benzoesan sodu), Ocet balsamiczny (ocet winny, koncentrat moszczu winogronowego, barwnik: karmel amoniakalno-siarczynowy), Sok z cytryny świeżo wyciskany
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 268 kJ/303 kcal |
Tłuszcz: 25,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 7,5 g |
Węglowodany: 8,1 g w tym cukry: 2,5 g |
Błonnik: 2,2 g |
Białko: 12,2 g |
Sól: 1,0 g |
Alergeny
- mleko
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.