Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.27
Sałatka z serem korycińskim, solirodem, gruszką i orzechami włoskimi, pumpernikiel, sos miodowo-musztardowy
gruszka, Sałata mix, Żurawina suszona (żurawina, cukier, olej słonecznikowy, DWUTLENEK SIARKI), ORZECHY WŁOSKIE, Pumpernikiel (rozdrobione ziarno ŻYTNIE, woda, ekstrakt słodowy JĘCZMIENNY, syrop z buraka cukrowego, sól, drożdże), Ser koryciński ziołowy, Soliród, Miód pszczeli, Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ), Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sól
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 1 657 kJ/396 kcal |
Tłuszcz: 21,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,1 g |
Węglowodany: 44,1 g w tym cukry: 12,5 g |
Błonnik: 6,6 g |
Białko: 9,0 g |
Sól: 0,6 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- gorczyca
- mleko
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.