Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.55
Sałatka z serem lazur, gruszką, orzechami włoskimi i razowymi grzankami, sos balsamiczny
gruszka, Sałata mix, Żurawina suszona (żurawina, cukier, olej słonecznikowy, DWUTLENEK SIARKI), Chleb razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Pieprz czarny, Sól, Tymianek, Czosnek, Olej rzepakowy, ORZECHY WŁOSKIE, Pomidorki cherry żółte, Ser pleśniowy Lazur (MLEKO pełne pasteryzowane, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka mikrobiologiczna, bakterie fermentacji mlekowej, szlachetna pleśń Penicillium roqueforti), Krem balsamiczny (zawiera DWUTLENEK SIARKI), Sok z cytryny świeżo wyciskany, Miód pszczeli
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 307 kJ/312 kcal |
Tłuszcz: 17,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,1 g |
Węglowodany: 32,5 g w tym cukry: 14,2 g |
Błonnik: 4,8 g |
Białko: 7,6 g |
Sól: 0,9 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- mleko
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.